Kampblog 2017 Wetteren

21 juli 2017

De eerste dag van het kamp zit er alweer op. Zoals elke ochtend verzamelde iedereen voor de vlaggenmast. Vol enthousiasme luidden de kreten voor het eerst over de velden van Wetteren. Hierop volgde een rondleiding georganiseerd door de oudste afdeling. Tijdens deze rondleiding werden er ook al enkele groepsfoto's getrokken, hieronder volgen er enkele (Later volgen er meer).

In de namiddag werd er voor het eerst in de verschillende afdelingen gespeeld. De sloebers hebben waterspelletjes gespeeld, denk aan sleijeren op een bashe en emmers water over elkaar gieten, om daarna de uitleg te krijgen van hun doorloopspel. Hierbij is het de bedoeling dat ze verschillende opdrachtjes uitvoeren tijdens het kamp.
De sloebers verdienden vandaag ook een dikke pluim wegens hun zeer goede nachtrust. 

Ook de rakkers speelden vandaag waterspelletjes. Samen met de leiding amuseerden ze zich tijdens een partijtje waterpolo en een tof spelletje voleybal. Later speelden ze ook een competitieve voetbalmatch tegen de toppers. De inzet: de afwas van de dag erop.

Voor de gekke toppers was er ook een spel op maat: the weird olympics. Hierin bekampten ze elkaar in de meest gekke sporten. De beste topper (lees: de meest gekke topper) kon hiermee een beker gevuld met lekkers verdienen. 

Het grootste deel van de dag brachten de kerels al bouwend door. Ze ontwierpen en construeerden hun tent volledig zelf, om zo tot een prachtig resultaat te komen. Ook werd hun doorloopspel uitgelegd. 

De aspiranten gaven in de ochtend een rondleiding aan de andere afdelingen. In de namiddag speelden ze kousenbroekspelletjes. Hierbij vielen gelukkig geen gewonden, waardoor ze later op de dag konden beginnen aan hun tussentent (nadat hun vorige het begeven had). 

In de avond sloten we af met een nachtspel voor de oudste afdelingen, georganiseerd door enkele oudleiders (waarvoor dank). 

Hieronder nog een sfeerbeeld en:
Tot morgen!!!